PASIUNE ȘI DEDICARE

Opinia clienților contează pentru noi!

Ne bucurăm atunci când munca noastră este apreciată de dumneavoastră. Ne motivează faptul că viziunea pe care ne-am propus-o, aceea de a crea un brand de pantofi căutat pentru calitatea, confortul și eleganța specifice unui gentleman modern este pe placul celor care ne sunt clienți. Și nu ne oprim aici. Vom munci în continuare cu aceeași pasiune pentru ca dumneavoastră să vă bucurați de cele mai bune produse Alexandru Pop.

Testimoniale

Am descoperit pantofii Alexandru Pop acum 4 ani, la recomandarea unui prieten. Căutam de multă vreme ceva diferit, custom. Voiam mai mult decât un produs de raft, voiam o pereche de pantofi care să mă reprezinte.

Recunosc că am fost impresionat. Și recunosc că nu mi se întâmplă des. Nu doar că am rămas de atunci clientul casei, dar i-am recomandat cu căldură atât prietenilor mei cât și partenerilor mei de business ori de cate ori am avut ocazia.

Atenția la fiecare detaliu face ca Alexandru sa pună de fiecare data în valoare personalitatea celui care o poartă: de la textura pielii, culoare, talpă, până la tipul de cusături.

Am considerat întotdeauna că imaginea, atât în afaceri cât și pe plan personal contează! Și iată că de 4 ani, Alexandru Pop Shoes reușește să-mi ofere, în cel mai rafinat și versatil mod, o semnătura unică a stilului meu personal.

Nicolcioiu Radu- CEO Best Accounting

Radu Nicolcioiu – CEO Best Accounting

Mă bucur enorm când găsesc calitate și profesionalism la noi acasă! Cred foarte mult în business-urile românești și sunt mandru să port creațiile lor.

Pantofii Alexandru Pop merită să fie purtați cu mandrie de cât mai mulți români și nu numai!

Ionel Dănciulescu – fotbalist

Cei mai confortabili și calitativi pantofi. Pantofii sunt realizați cu multă pasiune și implicare, iar designul este unul exclusivist și rafinat.

Dr. Gaurav Narad

Dr. Gaurav Narad – medic specialist Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă

Seriozitate și experiență WOW, atât la lansarea comenzii cât și la livrare, dar mai mult decât acest lucru, pantofii de manufactura lucrați după personalitatea ta sunt de o calitatea excepțională.

Recomand să îi faceți o vizită pentru a vă convinge personal.

George Dăuceanu- owner Ganza Tailoring testimonial Alexandru Pop

George Dăuceanu – Owner Ganza Tailoring

Munca lui Alexandru Pop și produsele pe care acesta le creează, îmi sunt familiare de mult timp. Însă a fost abia în momentul în care știam că trebuie să ajung iarna la New York, când m-am decis ca am nevoie de o pereche din ghetele lui de iarna.

Am luat legătura cu Alexandru, i-am spus ce îmi doresc și, deși la acel moment nu crease nici un model de gheata feminina, a avut răbdare și a creat unul pentru mine. De la felul in care a abordat situația, la felul în care a adus la realitate ceea ce mi-am dorit, pot spune ca am fost extrem de mulțumită.

Ghetuțele au rezistat vântului, plimbărilor lungi pe jos și mi-au ținut mereu cald. Apoi mi-am pus din nou încrederea în Alexandru pentru crearea unei perechi de sneakersi și a uneia de loaferi, dându-i mână liberă să îi creeze exact așa cum dorește el. Rezultatul mi-a întrecut așteptările prin alegerea perfecta a culorilor, greutatea redusa a pantofilor, comoditate și versatilitate.

Recomand Alexandru Pop pentru servicii de top în realizarea pantofilor personalizați.

Oana Vedinaș- artist fotograf

Oana Vedinaș – Artist Fotograf

Până de curând, am tot încercat (fără succes) să găsesc pantofi eleganți și totodată comozi pentru nunțile mele. Asta până am descoperit pantofii lui ALEXANDRU POP. Poți personaliza forma, dimensiunea, culoarea, materialul, astfel încât să ai perechea de pantofi perfectă pentru tine.

În timp ce fotografiam o nunta în 2018, am pășit prima oară în showroom-ul ALEXANDRU POP. Am reușit una  dintre cele mai bune sesiuni foto la pregătiri și am rămas impresionat de eleganta locației și brandului.

Mulțumesc Alexandru, sunt convins că vei face lucruri extraordinare.

Andrei Vuia- artist fotograf

Andrei Vuia – artist fotograf