PASIUNE ȘI DEDICARE

Opinia clienților contează pentru noi!

Ne bucurăm atunci când munca noastră este apreciată de dumneavoastră. Ne motivează faptul că viziunea pe care ne-am propus-o, aceea de a crea un brand de pantofi căutat pentru calitatea, confortul și eleganța specifice unui gentleman modern este pe placul celor care ne sunt clienți. Și nu ne oprim aici. Vom munci în continuare cu aceeași pasiune pentru ca dumneavoastră să vă bucurați de cele mai bune produse Alexandru Pop.

Testimoniale

Andrei
AndreiVuia
Artist fotograf

Până de curând, am tot încercat (fără succes) să găsesc pantofi eleganți și totodată comozi pentru nunțile mele. Asta până am descoperit pantofii lui ALEXANDRU POP. Poți personaliza forma, dimensiunea, culoarea, materialul, astfel încât să ai perechea de pantofi perfectă pentru tine. Mulțumesc Alexandru!

Radu
RaduNicolcioiu
CEO Best Accounting

Am descoperit pantofii Alexandru Pop acum 4 ani, la recomandarea unui prieten. Căutam de multă vreme ceva diferit, custom. Voiam mai mult decât un produs de raft, voiam o pereche de pantofi care să mă reprezinte. Nu doar că am rămas de atunci clientul casei, dar i-am recomandat cu căldură atât prietenilor mei cât și partenerilor mei de business ori de cate ori am avut ocazia.

George
George Dăuceanu
Owner Ganza Tailoring

Seriozitate și experiență WOW, atât la lansarea comenzii cât și la livrare, dar mai mult decât acest lucru, pantofii de manufactură lucrați după personalitatea ta sunt de o calitate excepțională. Recomand să îi faceți o vizită pentru a vă convinge personal!

Ionel
IonelDănciulescu
Fotbalist

Mă bucur enorm când găsesc calitate și profesionalism la noi acasă! Cred foarte mult în business-urile românești și sunt mandru să port creațiile lor. Pantofii Alexandru Pop merită să fie purtați cu mandrie de cât mai mulți români și nu numai!

Oana
OanaVedinaș
Artist fotograf

Am luat legătura cu Alexandru, i-am spus ce îmi doresc și, deși la acel moment nu crease nici un model de gheata feminina, a avut răbdare și a creat unul pentru mine. De la felul in care a abordat situația, la felul în care a adus la realitate ceea ce mi-am dorit, pot spune ca am fost extrem de mulțumită. Recomand Alexandru Pop pentru servicii de top în realizarea pantofilor personalizați.

Dr. Gaurav
Dr. GauravNarad
Medic specialist Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă

Cei mai confortabili și calitativi pantofi. Pantofii sunt realizați cu multă pasiune și implicare, iar designul este unul exclusivist și rafinat.