PASIUNE ȘI DEDICARE

Brand românesc de încălțăminte lucrată manual,
cu experiența de peste 20 de ani în domeniu

Înarmat cu un simț desăvârșit al bunului gust și cu abilitatea de a asculta, de a înțelege și transpune în creațiile sale ceea ce clienții își doresc, Alexandru Pop a preluat afacerea familiei sale și a dus mai departe povestea, continuând să realizeze încălțăminte la comandă.

Născut într-o familie de pantofari, și-a cultivat acest meșteșug încă din anii copilăriei, crescând cu mirosul specific al pieilor, printre schițe ilustrând modele de pantofi, în zgomotul de fond al mașinilor din ateliere.

Aceia au fost anii care au pus bazele viziunii creatoare a celui ce urma să desăvârșească mica afacere de familie într-un brand căutat pentru calitatea, confortul și distincția specifică pantofilor marca Alexandru Pop ce redefinesc gentleman-ul modern.

O AFACERE DE FAMILIE

De la părinți, tânărul creator de pantofi a învățat munca pasionată și dedicată, tendința spre perfecțiune și darul de a empatiza cu fiecare client în parte. Desăvârșind aceste calități prin atingerea maturității artistice, Alexandru Pop pășește alături de părinții săi în demersul creator, pecetluind munca familiei cu amprenta propriului stil și a propriei viziuni care continuă să se rafineze și să renască sub forme noi, într-o poveste cu tradiție de peste 30 de ani.

Dincolo de afacere, istoria AP Shoes este una despre artă, eleganță, stil, maniere nobile și rafinament, la fiecare pas.